Jeg er en mester i et køkken, hvis du viser mig hvor man tænder for komfuret,
så laver jeg dig en gang hakkebøfler.
Jeg ligger her nogle billeder og dertilhørernde sjove historier ud.
Det første var i min jagt efter den bedste hakkebøf
Jeg lavede en prøve stegning, der inkluderede 4 forskellige marinader og vekslen mellem at undlade og
at blande revet advocado i hakkekødet,
det viste sig ved et tilfælde at ved at blande advocado i hakkekødet,
så holdes der meget bedre på marinaden.
Uden advocado
Med advocado
Det næste sjove billede, var da vi lige havde ryttet op i køleskabet,
og der så kom 5 kg flæskesteg og en bøtte miracle whirp ind ad døren,
det holdt til 2 aftensmåltider, hvor de blev kombineret med krydderboller,
så de dannede flæskestegssanwhisch (undskyld, jeg tror jeg måske er ordblind,
men okaj, det er altså også et svært ord).
Mmm, gris
Det sidste jeg vil vise i denne omgang, var en morgen, hvor jeg lavede stort morgenbord,
da vi har et begrænset antal pander, og der var meget der skulle steges,
blev jeg nød til at udnytte stegepladsen optimalt.
Det gav noget jeg vil kalde æggedeller
Æggedeller
|