KarinaLige ankommet til Tølløse

Karina er min nye/brugte tandem cykel, jeg har købt hende, da jeg tror og håber at hun kan give mig mange gode oplevelser når jeg endag finder den ægte kærlighed.
Jeg er nemlig den type der ville finde det hyggeligt at kører en tur ud i naturen sammen med en sød partner, og sætte sig på et medbragt tæppe, og nyde en bid medbragt brød og måske et glas vin eller cola.

Karina har allerede givet 2 sjove oplevelser fra sig.
Den første var da hun skulle ha sit navn, EmHat og jeg havde været ude at tage hende en tur rundt i viby, Da vi kom tilbage, spurgte jeg EmHat hvad hun skulle hedde, altså hvilken type hun føltes som, det kunne han ikke svarer på, så jeg sagde, hun er lige blevet betjænt af 2 fyre samtidigt, hmm, så må hun være en Karina.

Den anden oplevelse hun gav var at en kammerat jeg har mente at vi sagtens kunne cykle hende hjem til Tølløse fra viby (hvor hun er købt).
Vi tog til viby, men efter at ha cyklet 5 km gik Nick, som ellers tit blærer sig med at han dels har en god fysik og dels aldrig giver op, død. vi måtte så cykle/trække hende til roskilde, hvor vi tog hende med toget hjem.

I skal lige ha 2 billeder mere af hende.